Privacy verklaring

 

1)     De privacy verklaring is bedoelt om u als klant inzage te geven wat er met uw persoonsgegevens gebeurt wanneer u een overeenkomst aangaat met mijn onderneming.

 

2)     Mijn bedrijfsnaam is Marcel te Brake Slagwerken. Mijn activiteitomschrijving is slagwerkdocent en musicus welke valt onder de officieële noemer Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen) en Beoefening van podiumkunst. KVK 60881798

 

3)     Om als ZZP-er facturen te kunnen uitschrijven waarop mijn werkzaamheden vermeld staan heb ik gegevens nodig van mijn klanten. Deze gegevens heb ik nodig: Volledige naam, woonadres en emailadres. De facturen worden per mail verstuurd.

 

4)     Wanneer u gegevens doorgeeft via mijn site www.mtbslagwerken.nl worden deze gegevens ook door de hostingpartij simplesite.com opgenomen. Verder worden uw gegevens opgeslagen in mijn online boekhouding “Acumulus” welke gedeeld wordt met Accountant Eshuis Accountants en Belastingadviseurs. KVK Enschede 06082133, Eshuis Registeraccountants KVK Enschede 08151214. Langs deze weg worden de opgeslagen gegevens bij de belastingdienst openbaar.

 

5)     Uw gegevens worden maximaal 7 jaar bewaard. De per mail verzonden facturen worden door mij gekopieerd als backup en in een werkmap in een afgesloten ruimte bewaard.

 

6)     U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens.

 

7)     U heeft het recht om de door mij foutief verwerkte gegevens door te geven welke dan vervolgens worden aangepast.

 

8)     U heeft het recht een klacht in te dienen bij de autoriteit persoonsgegevens wanneer uw gegevens niet voor de daarvoor overeengekomen doeleinden gebruikt zijn.

 

9)     U heeft het recht van overdracht. Dit houdt in dat wanneer u wil overstappen op een andere docent, u kunt vragen om uw gegevens over te dragen aan de andere partij.

 

10)  U heeft het recht op het stoppen van het gebruik van uw gegevens. U kunt dus aangeven dat u niet langer wil dat ik uw gegevens deel.

 

11)  Om tot een overeenkomst te komen tot het verlenen van mijn werkzaamheden dient u de met * gemarkeerde velden in te vullen op het inschrijfformulier.