-Workshop Djembé

In deze workshop wordt er in groepsverband een Afrikaans ritme ingestudeerd op de djembé. Alleen wat ritmisch gevoel is voldoende om aan deze workshop deel te nemen. Niet leeftijdsgebonden. Er zijn verschillende type djembé's beschikbaar in hoogte en raakvlakgrootte zodat de meeste deelnemers een passend instrument hebben.

Deze workshop kan ook in lesverband worden afgenomen met een uitvoering voor publiek na afloop van de laatste les. Uitermate geschikt als aanvulling op uw teamuitje of schoolactiviteit.

 

Tarief:

Workshop van 60 min €100 met 5 djembe's. Voor iedere deelnemer zonder djembé geldt meerprijs van €5 in verband met de te huren djembé's. Totaalprijs wordt dus berekend over het aantal te huren djembé's.

Workshop van 90 min €125 met 5 djembe's. Voor iedere deelnemer zonder djembé geldt meerprijs van €5 in verband met de te huren djembé's. Totaalprijs wordt dus berekend over het aantal te huren djembé's. 

Twee lessen van 60 min met uitvoering na afloop van laatste les €150 met 5 djembe's. Voor iedere deelnemer zonder djembé geldt een meerprijs van €5 per les in verband met de te huren djembé's. De totaalprijs wordt dus berekend over het aantal te huren djembé's.

*Alle bovengenoemde bedragen zijn excl btw, huur van ruimte, extra te huren djembe's en reiskosten €0,19 p/km.

Voor aanvraag van een workshop ga naar "Contact", vul de velden in en druk op verzenden.