-Workshop Djembé / Doundoun / Sangban / Kenkeni

In deze workshop wordt er in groepsverband een Afrikaans ritme ingestudeerd op de djembé, Dounba, Sangban en Kenkeni. Alleen wat ritmisch gevoel is voldoende om aan deze workshop deel te nemen. Niet leeftijdsgebonden. Er zijn verschillende type djembé's beschikbaar in hoogte en raakvlakgrootte zodat de meeste deelnemers een passend instrument hebben.

Deze workshop kan ook in lesverband worden afgenomen met een uitvoering voor publiek na afloop van de laatste les. Uitermate geschikt als aanvulling op uw teamuitje of schoolactiviteit.

 

Tarief:

Workshop voor 15 mensen van 60 min €100 met 9 djembe's, 2 Doundouns, 2 Sangbans en 2 Kenkenis . Voor iedere deelnemer extra geldt meerprijs van €5 in verband met de te huren djembé's / doundouns. Totaalprijs wordt dus berekend over het aantal te huren djembé's / doundouns.

Workshop van 90 minuten voor maximaal 15 mensen €140 met 9 djembe's, 2 Doundouns, 2 Sangbans en 2 Kenkenis. Voor iedere deelnemer extra geldt meerprijs van €5 in verband met de te huren djembé's / doundouns. Totaalprijs wordt dus berekend over het aantal te huren djembé's / doundouns. 

Twee lessen van 60 minuten voor maximaal 15 mensen met uitvoering binnen 30 minuten na afloop van laatste les €220 met 9 djembe's en 2 Doundouns, 2 Sangbans en 2 Kenkenis. Voor iedere deelnemer extra geldt een meerprijs van €5 per les in verband met de te huren djembé's / doundouns. De totaalprijs wordt dus berekend over het aantal te huren djembé's / doundouns.

*Alle bovengenoemde bedragen zijn excl btw, huur van ruimte, extra te huren Afrikaanse drums en reiskosten €0,19 p/km.

Voor aanvraag van een workshop ga naar "Contact", vul de velden in en druk op verzenden.